Placeholder

    Extremt tandvårdsrädda/ Astondental

Behandlingar

En behaglig väg till ditt nya leende

Vi tror att en stor del av nyckeln till skönhet och välbefinnande grundas i friska och vackra tänder. Därför är vi stolta att kunna erbjuda våra patienter den senaste och mest avancerade dentala teknologin i en lugn, behaglig och stressfri miljö. Vår nybyggda praktik är bekväm, harmonisk och väl genomtänkt för att ge våra patienter bästa möjliga service i en vacker och trivsam omgivning.

Vi på Astondental arbetar alla för att ditt tandläkarbesök hos oss ska bli så behagligt som möjligt. Vår målsättning är att tillgodose våra patienters önskemål och att alla ska gå härifrån glada och nöjda. Det finns ingen anledning att ha något annat än ett friskt och vackert leende och vi arbetar för att varje patient ska få just det!

Några ord om tandvårdsrädsla

Orsaken till tandvårdsrädsla, eller så kallad tandläkarskräck, är oftast att patienten haft tidigare negativa erfarenheter hos tandläkaren. Det kan bero på bristande kunskaper hos tandläkaren, dålig dialog mellan tandläkare och patient eller att tandläkaren på grund av tidspress inte givit patienten den tid som behövts för att varva ner, bli bekväm i situationen eller helt enkelt få effekt av en eventuell bedövningsspruta. På Astondental behöver du inte oroa dig för något sådant. Vi har höga krav på kompetensen hos all personal, gör allt vi kan för att du ska känna dig trygg och avkopplad innan behandlingen sätter igång och ser alltid till att du får den bästa möjliga behandlingen. Somliga patienter efterfrågar narkosbehandlingar, men då de är både tidskrävande och kostsamma dessutom kan ge många biverkningar har vi istället valt att genom andra metoder ge en så smärtfri behandling som möjligt.