Responsive Menu
Add more content here...
+46 821 16 70 info@astondental.se

Broar & Proteser

Med broar och proteser kan vi ersätta en eller flera förlorade tänder samt skapa en jämn och fin tandras till en lägre kostnad än med ett tandimplantat. Det är ett alternativ som passar lika bra oavsett om det är många eller ett fåtal tänder som har lossnat eller som behöver dras ut och ska ersättas. På Astondental hjälper vi dig till bästa möjliga resultat i en behaglig och trevlig miljö.

Broar

Broar ger dig en fast konstruktion i helkeramiskt material. Det är ett utmärkt alternativ till implantat, där broar ofta anses vara bekvämast. Broar är enkla att använda, och en stor fördel är att de cementeras fast så att du inte behöver ta ut dem ut munnen. Med broar kan du snabbt och enkelt få ett naturligt och estetiskt vackert resultat.

Nedan ser du hur det går till när en bro placeras.

 

Broar & proteser- Astondental

 

Partiella Proteser

För en del patienter så är uttagbara proteser den mest passande lösningen för att fylla ut tandluckor. Delproteser hålls på plats av små klamrar som fäster mot dina egna kvarvarande tänder. Resultatet blir att du kan tugga bättre, samtidigt som proteserna hindrar läppar och kinder från att sjunka in. En partiell protes har ofta en lägre kostnad än en bro, vilket många ser som en stor fördel. Proteserna tillverkas i akryl och skall alltid tas ut ur munnen för rengöring.

Broar och proteser är ett bra alternativ till tandimplantat.

Vill du veta mer om våra broar och proteser? Då är du varmt välkommen att ringa oss på 08-21 16 70 .

Du kan se vår video här