Tandläkare i Stockholm

Välkommen till vår moderna klinik mitt i stockholm city!
Vi har mer än 20 års erfarenhet och erbjuder kvalitativt tandimplantat behandling samt estetisk tandvård på Astondental i Stockholm.
Vår tandläkare är certifierad för Invisalign och osynlig tandställning.
Vi utför alla typer av tandvårds behandlingar under ett och samma tak.

Vi reagerar alla positivt när vi möter en med- människa med bländande vita tänder, det är som ett bevis på god hälsa och fräschör. Vårt mål är att uppnå bästa estetiska resultat för alla typer av behandlingar.
Vi har eget tandteknikerlab och tillverkar keramiska tänder på mycket kort tid.

Behandlingar

Vi erbjuder allmäntandvård, tandhygienistbehandling, profylaktisk tandvård, tandimplantat, estetisk tandvård, osynlig tandställning och säker amalgamsanering. Vill du läsa mer om våra behandlingar gå då till sidan om behandlingar

Vi är anslutna till Försäkringskassan och erbjuder
avbetalningsplan.

Kostnadsfri konsultation för tandimplantat.

Jag vill bli kontaktad

Tandimplantat

Har du förlorat en eller flera tänder? Bär du obekväma proteser? Vi hjälper dig med tandimplantat. Vi arbetar enligt Straumann metoden. Det innebär att det bara behövs en operation och du behöver endast vänta 2-6 veckor på dina nya tänder! Hela implantatbehandlingen genomförs på vår klinik av tandläkare Shahla Hassanzadeh som har många års erfarenhet av implantatbehandling .

Read more

Amalgamsanering

Har du amalgamfyllningar kvar i munnen? Vi har lång erfarenhet av att genomföra säker amalgamsanering. Det är viktigt att behandlingen utförs på rätt sätt då vissa personer är väldigt känsliga och annars kan bli sjuka.

Read more

Estetisk tandvård

Alla vill ha ett vackert leende. Vi reagerar alla positivt när vi möter en med- människa med bländande vita tänder, det är som ett bevis på god hälsa och fräschör. Vårt mål är att uppnå bästa estetiska resultat för alla typer av behandlingar.

Läs mer om Skalfasader >>

Läs mer om porslinskronor >>

Läs mer om tandblekning >>

Läs mer om Air-flow >>

Läs mer om Invisalign >>

Read more