Responsive Menu
Add more content here...
+46 821 16 70 info@astondental.se

Estetisk tandvård

Vi på Astondental erbjuder estetisk och kosmetisk tandvård med bästa möjliga resultat. Oavsett vilken behandling som skulle lämpa sig bäst för just dig, så ser vi till att gå igenom alternativen så att du känner dig nöjd inför, under och efter ditt behandling hos oss.

Vi är medlemmar i SACD (Swedish Academy of Cosmetic Dentistry). Genom SACD genomför vi regelbundet kurser där vi kan säkra färska kunskaper inom estetisk tandvård. Detta innebär att vi kan ge dig bättre kvalitet och säkrare resultat.

Ett naturligt vackert leende

Många är vi som önskar oss jämna, fina och vita tänder. Och med dagens teknologi är det ingen omöjlighet. Vår tandläkare ser alltid till att du får den behandling som passar bäst för dina behov och din ekonomi. Till detta strävar vi dessutom efter att ge dig ett bemötande där du känner dig trygg och bekväm. Att resultatet blir naturligt och något som du kommer att trivas med är en självklarhet för oss.

Våra behandlingar

Estetisk tandvård syftar till att korrigera tandraden, missfärgade tänder och fyllningar, stora mellanrum mellan tänderna, sneda tänder, trångställda tänder, missbildade eller skadade tänder samt att ersätta saknade tänder.

Estetik, form och bettfunktion går hand i hand och vår strävan är att kombinera perfekt form och färg med optimal funktion för att du skall kunna få ett hållbart, vackert leende. När behandlingen är avslutad kommer du att vara stolt över ditt vackra leende som ger dig ökad självkänsla, större välbefinnande och bättre självsäkerhet. Vi har stor kompetens och lång erfarenhet inom estetisk tandvård.

Invisalign dvs den osynlige tandställningen, tandblekning med laser skalfasader, förlängning av tänder med laser, korrigering av tandköttet, rengöring med Airflow är bara några av de behandlingar som vi kan stå till tjänst med. Skalfasaderna i keramiskt material dataframställs av oss själva genom CAD-CAM teknik på mycket kort tid, så att du slipper vänta.

Våra duktiga tandtekniker finns på kliniken, vilket underlättar arbetet med färgtagning och diskussioner om form och funktion på dina nya tänder, oavsett om det gäller en enstaka skalfasad eller total bettrehabilitering (Bettrehabilitering innebär att man bygger upp bettet med exempelvis kronor, broar, implantat eller komposit.) Hela bettet planeras digitalt i förväg så du, som patient, från början vet vart vi i slutändan vill nå.med både porslinskronor, porslinsbroar, skalfasader eller implantat.

Vi designar upp ditt nya leende enligt Digital Smile Design det senaste inom estetisk tandvård för att uppnå det bästa resultatet som passar till ditt ansikte.

Med hjälp av senaste Biolase laser kan vi förlänga dina kronor eller forma tandköttet för att få det bästa estetiska resultatet.

Läs gärna mer om vad vi kan erbjuda inom estetisk tandvård genom att klicka dig in på de olika behandlingarna i listan till vänster( Invisalign, skalfasader, tandblekning,  porslinskronor och Airflow), Har du frågor? Då är du välkommen att ringa oss på 08-21 16 70 eller 08-10 92 93.

för att få mer info om skalfasader kolla på vår video.