Responsive Menu
Add more content here...
+46 821 16 70 info@astondental.se

Akut tandvård Stockholm

Akut tandvård Stockholm

Akut tandvård

Akut tandvård Stockholm . Har du tandvärk eller något annat akut problem med dina tänder så är du välkommen till oss på Astondental. Vi hjälper dig om du har tappat en fyllning, behöver rotfyllning, bro som har lossnat, tandlossning eller andra akuta tandproblem.

Hos oss finner du tandläkare med lång erfarenhet som står till tjänst med flera olika tjänster. Vare sig du har tandvärk eller något annat akut tandproblem så får du hos oss en trygg behandling i en avslappnad och behaglig miljö.

Om du har bitit sönder en fyllning, en bro som har lossnat eller om du har problem med dina tandimplantat har vi experter som kan stå till tjänst och avhjälpa dina besvär på mycket kort tid.

Efter konsultationsbesök hos oss får du alltid ett skriftligt kostnadsförslag att ta ställning till.

Hör av dig till oss

Astondental har telefontid hela dagen för att du enkelt ska kunna nå oss. Du kan boka själv en tid för akut tandvård på vår hemsida. I annat fall kan du ringa så hjälper vi dig för en akut tid. En receptionist är redo att ta emot ditt samtal och hjälpa dig till en tid där du snabbt får den akut tandvård du behöver. Exempel på behandlingar vi kan hjälpa dig med: Problem med dina broar och proteser, problem med tandimplantat, tandvärk, rotfyllningar , tandlossning , bettskenor och bettfysiologi , problem med visdomständer och allt inom akut tandvård i Stockholm.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Akut tandvård Stockholm/ Astondental. För att hitta oss tryck här