• Placeholder Referenser Astondental Stockholm Referenser bnimage1
  • Placeholder Referenser Astondental Stockholm Referenser bnimage2
  • Placeholder Referenser Astondental Stockholm Referenser bnimage3
  • Placeholder Referenser Astondental Stockholm Referenser bnimage4
  • Placeholder Referenser Astondental Stockholm Referenser bnimage5
Referenser

Om Shahla Hassanzadeh:

Shahla Hassazadeh är legitimerad tandläkare utbildad vid Tandläkarhögskolan, Karolinska Institutet, i Stockholm. Hon tog examen 1993 och startade efter ett år på Folktandvården sin privata tandläkarpraktik på Kungsgatan 1994 och senare flyttade till ljusa fräscha lokaler på Oxtorgsgatan 4 i Stockholm . Därefter har Shahla vidareutbildat sig inom estetisk tandvård och implantat. Vidareutbildningen har hon gjort i Sverige och utomlands bl.a. i USA, Belgien och Spanien. Shahla deltar kontinuerligt i kurser och utbildningar för att lära sig det senaste inom tandvården. Tandläkare Shahla Hassanzadeh är medlem i Sveriges Tandläkarförbund, SACD och Tandvårdsskadeförbundet liksom i Amalgamskadefonden.

Referenser Astondental Stockholm Referenser gal3 image8

Jag som var extremt tandvådsrädd fick sedering (en typ av lugnande medel) som förvandlade min tandvårdsrädsla till min bästa tandvårdsupplevelse. När jag vaknade såg jag i spegeln de nya fina tänderna jag hade fått medan jag snarkade gott. Kan varmt rekommendera Tandläkare Shahla Hassanzadeh på Astondental.

Kent Andersson

Jag uppskattar kvaliteten i arbetet och snabbheten. Tiden mellan första besök till att, som i mitt fall, de nya fasaderna sitter på plats, är kort. Trevligt bemötande också. Kan varmt rekommendera Tandläkare Shahla Hassanzadeh på Astondental.

Christer J

Jag har varit en nöjd patient hos Astondental sen praktiken startades år 1995. Under årens lopp har det hänt mycket i min mun. Allt har blivit med skicklighet åtgärdat. All den nyaste tekniken underlättar och gör besöken färre. Min man och en son är också nöjda patienter hos Astondental. Kan varmt rekommendera Tandläkare Shahla Hassanzadeh på Astondental.

Åsa M

Läs den artikeln som publicerades i den norska tidningen Allers. En journalist har intervjuat Bente Martini som fick skalfasader och bytte sina amalgamfyllningar år 2007. Bente Martini kom från Oslo till Stockholm för att få tandvård hos Astondental. Hon är en av våra nöjda norska patienter. Klicka här för att komma till artikeln.