• Placeholder  Estetisk tandvård bnimage1
  • Placeholder  Estetisk tandvård bnimage2
  • Placeholder  Estetisk tandvård bnimage3
  • Placeholder  Estetisk tandvård bnimage4
  • Placeholder  Estetisk tandvård bnimage5

Estetisk tandvård

Vi på Astondental erbjuder estetisk och kosmetisk tandvård med bästa möjliga resultat. Oavsett vilken behandling som skulle lämpa sig bäst för just dig, så ser vi till att gå igenom alternativen så att du känner dig nöjd inför, under och efter ditt behandling hos oss.

Vi är medlemmar i SACD (Swedish Academy of Cosmetic Dentistry). Genom SACD genomför vi regelbundet kurser där vi kan säkra färska kunskaper inom estetisk tandvård. Detta innebär att vi kan ge dig bättre kvalitet och säkrare resultat.

Ett naturligt resultat

Många är vi som önskar oss jämna, fina och vita tänder. Och med dagens teknologi är det ingen omöjlighet. Vår tandläkare ser alltid till att du får den behandling som passar bäst för dina behov och din ekonomi. Till detta strävar vi dessutom efter att ge dig ett bemötande där du känner dig trygg och bekväm. Att resultatet blir naturligt och något som du kommer att trivas med är en självklarhet för oss.

Våra behandlingar

Tandblekning enligt Brilliant Smile, rengöring med Airflow och skalfasader är bara några av de behandlingar som vi kan stå till tjänst med. Skalfasaderna i keramiskt material dataframställs av oss själva genom CAD-CAM teknik på mycket kort tid, så att du slipper vänta.

Läs gärna mer om vad vi kan erbjuda inom estetisk tandvård genom att klicka dig in på de olika behandlingarna i listan till vänster. Har du frågor? Då är du välkommen att ringa oss på 08-21 16 70 eller 08-10 92 93.

Estetisk tandvård image10