• Placeholder  Estetisk tandvård bnimage1
  • Placeholder  Estetisk tandvård bnimage2
  • Placeholder  Estetisk tandvård bnimage3
  • Placeholder  Estetisk tandvård bnimage4
  • Placeholder  Estetisk tandvård bnimage5
Estetisk tandvård

Vi kan erbjuda dig estetisk tandvård och kosmetisk tandvård av bästa kvalitet, antingen genom Skalfasader, Blekning, eller Air-flow.

Skalfasader är den bästa metoden att helt förändra färgen på dina tänder. Det ger dessutom möjlighet att ändra formen om du så önskar. För bästa resultat bör du bleka tänderna innan skalfasaderna sätts på plats. Skalfasader används för att dölja spruckna, avslagna och missfärgade tänder eller för att korrigera en ojämn tandrad. De är mycket tunna och cementeras fast på den synliga delen av tanden.

Datorframställda fasader tillverkar vi på kort tid oftast på samma dag med hjälp av CAD-CAM teknik. Tekniken gör att vi sparar mycket av din tandsubstans samtidigt som vi uppnår väldigt bra resultat. Skalfasader håller länge, upp till 25 år, ser fullständigt naturliga ut och kräver väldigt liten åverkan på tanden.

Tandblekning på kliniken enligt Briliant Smile

Tandblekning gör att du får vitare och fräschare tänder jämfört med innan blekningen, ibland så mycket som 10 nyanser vitare. Behandlingen börjar med att vi på en färgskala bestämmer vilken färg dina tänder har. Därefter skyddar vi ditt tandkött, läppar och tunga, lägger blekningsgel på tänderna och belyser dem med en UV-lampa. Denna procedur tar en kvart och upprepas tre gånger , medan du kopplar av i vår mjuka tandläkarstol. När behandlingen är klar, efter ungefär en och en halvtimme, ser du resultatet direkt.

Vi har valt att arbeta med Brilliant Smile som är en väldokumenterad behandlingsmetod i USA. Efter att ha provat andra metoder har vi kommit fram till att det är just Brilliant Smile som ger det bästa resultatet för patienten oftast helt utan biverkningar.

Hemblekning med Crest Whitestrips Du kan köpa tunna stripps av oss och enkelt själv bleka hemma med bra resultat . Du sätter det tunna plast strippset, som innehåller blekningsmaterial, på dina tänder under en halvtimme varefter du sköljer munnen. Denna procedur upprepar du dagligen under ca en vecka eller tills du är nöjd med resultatet.

Estetisk tandvård image10